De Activiteitencommissie is een commissie die ervoor zorgt dat een gezellige vereniging nog gezellig wordt door goed georganiseerde activiteiten te introduceren. De hoofdactiviteiten zijn Halloween, Sinterklaas en het Kerstdiner. Hetgeen wat de ACCO zo belangrijk maakt, is dat de samenhorigheid van de leden in stand gehouden wordt door middel van activiteiten. 

Namelijk rond 31 oktober is het in het donkere Kralingse Bos niet helemaal pluis. Commissieleden verkleed als griezelige wezens laten onverwachte gebeurtenissen en spookachtige verschijningen plaatsvinden in het onveilige bos. Met risico voor eigen leven worden de R.S.Z.V. leden hier doorheen geleid. Ook laat de ACCO de Sinterklaas niet ongezien langs de R.S.Z.V. varen. Jaarlijks brengt de oude man met zijn hulppiet een bezoekje aan onze prachtige vereniging. Onder het genot van vloeibaar goud, hoort de R.S.Z.V. ieder jaar weer welke leden er dit jaar stout zijn geweest en wie juist heel lief. En uiteindelijk, voor de overgebleven gehoorzame leden die niet meegenomen zijn naar het warme Spanje, staat de bittere kou van de december maand voor de deur. Deze kou doorbreekt de ACCO met een hartverwarmende avond, in gepaste kledij, in de vorm van een kerstdiner. Op deze onvergetelijke avond wordt het geluk van de dates verwezenlijkt.

Degenen die het geluk en plezier mogelijk maken tijdens de activiteiten zijn;

  • Bas, Diederik en Farah: deze oudere commissieleden behoeden de nieuwe commissieleden voor reeds gemaakte foutjes uit de ACCO van het vorige jaar. Ze proberen met hun ervaring nog leukere activiteiten te organiseren.
  • Ryan, Sanne, Carlijn, Esther en Amanda: deze nieuwe commissieleden zorgen, door hun enthousiasmerende ideeën, voor positiviteit binnen de commissie en tijdens de activiteiten.
  • Nienke: verantwoordelijk voor het functioneren van de ACCO. Tevens het propaganderen en uitvoeren van de activiteiten is een onmisbaar kenmerk.
  • Anne-Lotte: toezichthouder en contactpersoon tussen het 50e bestuur der R.S.Z.V. en de Activiteitencommissie. Ook springt Anne-Lotte bij waar nodig is binnen de commissie.

De activiteitencommissie van 2017/2018 bestaat uit:

Nienke Bastiaannet President
Amanda Luijckx Commissielid
Bas Zwaal Commissielid
Carlijn Levert Commissielid
Diederik Nederhorst Commissielid
Esther Kingma Commissielid
Farah Bziker Commissielid
Ryan de Reus Commissielid
Sanne Veringa Commissielid
 
Anne-Lotte Tak QQ’er

 

vlnr-vbnb: Ryan, Esther, Anne-Lotte, Bas, Amanda, Nienke, Carlijn, Diederik, Sanne