De Goede Doelen Commissie (GoDoCo) is de nieuwste commissie van de Rotterdamse Studenten Zeil Vereniging. We hebben als doel de kinderen die in Rotterdam het nodig hebben een leuke dag op het water te bezorgen. We zijn als studenten allemaal bezig onszelf constant te ontwikkelen zodat we later iets toe kunnen voegen aan de maatschappij. Bij de GoDoCo vinden we dat we niet moeten wachten tot we later iets kunnen toevoegen, we kunnen nu al iets doen.

Dit jaar hebben we contact met het Sophia Kinderziekenhuis en willen we kinderen die het even zwaar hebben een fijne ontspannen dag te bezorgen en ze even te laten vergeten dat ze ziek of “anders” zijn. Ook is het voor de kinderen een dag om elkaar tegen te komen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Voor ons als studenten is dit natuurlijk een fantastische ervaring die ons lang bij kan blijven omdat we hopelijk een verschil hebben gemaakt.

Een dag als deze vergt natuurlijk heel veel organisatie en daarvoor hebben we mensen nodig. Kun jij je vinden in de bovenstaande omschrijving en draag je graag een steentje bij? Neem dan contact op met de commissie via godoco@rszv.nl.

De Goede Doelen Commissie 2017/2018 bestaat uit;

Eline Schenk President
Mariëtte Verhoeven Secretaris
Derreck van Eenige Commissielid
Dick van Tongeren Commissielid
Doris Zollinger Commissielid
Maren Strijker Commissielid
Marloes Hofstra Commissielid
Rinke Witbreuk Commissielid
Sanne Touw Commissielid
Sophie van Dongen Commissielid
 
Jolla Schelling QQ’er