Een enorm belangrijk onderdeel van onze studentenzeilvereniging, is natuurlijk het zeilen. De instructiecommissie heeft als doel om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk van onze leden deze prachtsport onder de knie krijgen. De commissie verzorgt instructies aan leden die nog geen sleutel hebben behaald, maar ook leden die al een sleutel hebben en graag hun zeilniveau willen verhogen. 

Dit jaar zal er ook sterk gefocust worden op het opleiden van nieuwe instructeurs middels nieuwe opleidingstrajecten. Mocht het je leuk lijken om instructeur te worden en wil je meer leren over hoe je instructie kunt geven en de bijbehorende lesmethoden? Stuur dan even een mailtje naar instructie@rszv.nl of spreek Bert Jan of Anne Fleur aan op een van de borrels!

Wil je instructie volgen, of wil je een sleutelexamen varen, schrijf je dan in via de website of neem contact op met de Commissaris instructie via instructie@rszv.nl. 

De sleuteleisen voor zowel de laser als de valk zijn te vinden onder zeilgerelateerde documenten, nadat je bent ingelogd.

De instructiecommissie 2020/2021 bestaat uit:

Bert Jan Lobregt President
Daniek Leusink Secretaris
Annemerijn Sloeserwij Instructeur
Eva Lautenbach Instructeur
Bertram van Houten Instructeur
Cas Krijgsman Instructeur
Jelmar Faber Instructeur
Kevin van Oeveren Instructeur
Max Coremans Instructeur
Sara D’Haene Instructeur
Sven van de Plasse Instructeur
Tim Holt Instructeur
Luuk Jungerhans Instructeur
Joep Wolfs Instructeur
Anne Fleur Verholen QQ’er