Waarde leden,

Vanaf maart kennen we bij de R.S.Z.V. een nieuwe inschrijvingsperiode. De leden die zich in maart of april inschrijven, worden voorjaarsleden genoemd en worden lid voor een gereduceerd tarief van 40 euro omdat zij nog maar de helft van dit verenigingsjaar mee kunnen maken.
Speciaal voor deze nieuwe leden organiseren we donderdag 13 maart de IP 2. Net zoals in de Introductie Periode aan het begin van het jaar, zullen tijdens de IP 2 de bierolympics gehouden worden.
Op deze avond zijn ook al jullie vrienden en vriendinnen welkom. Ken je dus iemand die misschien ge?nteresseerd is in de R.S.Z.V., graag wil leren zeilen of gewoon een iets minder extreme studentenvereniging zoekt? Nodig hem of haar dan vooral uit om de dertiende een biertje met ons te komen drinken.
Kom uiteraard ook zelf 13 maart langs om de nieuwe voorjaarsleden en de vriendjes en vriendinnetjes te laten zien hoe het er bij ons op de vereniging aan toe gaat! Inschrijven voor het eten gaat via de site, wanneer je iemand meeneemt, geef dit dan even aan in de opmerking.
Op de lange mast!