Wij zoeken t.b.v. onze Volvo Ocean Race campagne twee jonge mensen die op de stop over in Lori?nt actief en zelfstandig promotie en marketing activiteiten willen doen. Vervoer van en naar Lori?nt, eten en verblijfskosten worden geregeld. Frans en Engels talig. Van 6 t/m 12 juni 2015.
___________________________________________________
Wij zoeken t.b.v. onze Volvo Ocean Race campagne vier jonge mensen die op de stop over in Scheveningen actief promotie en marketing activiteiten willen doen. Engels en Nederlands talig. Van 18/19/20 juni 2015.
____________________________________________________
Wij zoeken Facebook professionals voor onze Facebook campagne. Wij vragen tijd, creatieve idee?n, Engels/Frans/Duits schriftelijk.
____________________________________________________
Alle medewerkers en sponsoren aan dit project stellen hun materiaal en tijd ter beschikking om niet.Wij bieden: Grandioze ervaring om mee te werken aan dit maatschappelijk project. Meld je aan met je C.V. en motivatie op info@lydteam.org.

Note:
Op de HISWA te water van 1 t/m 6 september vindt wederom het Live Your Dream Hiswa te water matchrace eiland plaats. Wij willen graag weer meedoen met een R.S.Z.V.-team dus meld je hiervoor snel aan via zeilteam@rszv.nl!