Zoals velen van jullie natuurlijk weten was dit weekend het NSK zeilen weer. Na op vrijdagavond die zware beker weer in de auto gesleept te hebben was het tijd om naar Heeg te rijden. Na aankomst was het feest al gezellig bezig en konden wij gelijk beginnen met het bier. Na een mooi feest, waarin veel RSZV leden tot de lichten aan gingen stonden te dansen, was het tijd om eventjes twee uur te slapen om vervolgens eindelijk met de wedstrijden te beginnen.

Zaterdag gingen de eerste twee potten super goed waarbij we eigenlijk al 1 lagen vanaf de bovenboei. De laatste wedstrijd ging helemaal super goed waardoor we op een gegeven moment zelfs een rak voorlagen! Deze pot besloten we dus ook met een 1tje. Deze pot voeren we zo hard dat de helft van het helft niet meer binnen de tijdslimiet kon finishen.

Na weer een supermooi feestje op zaterdag waarbij er volop meegezongen werd met de superleuke band. Was het tijd om met toch wel een beetje stress de laatste dag te gaan varen.

Hierbij lagen we tot een tiental meters voor de finish tweede, maar door hard en hoog varen pakten we ook die boot en finishten we 1!!! Dit betekende met de wetenschap dat we nog maar een pot hoefden te varen dat we NSK KAMPIOEN waren.

Dit was ook te zien aan de laatste wedstrijd waarin we niks hoefden om te winnen. Deze pot werden we 15.

WIj als team hebben het super leuk gehad en vonden het leuk dat alle andere RSZV leden erbij waren.

Tim de Weerdt, Niels de Vries en Kim Bos, Nederlands Kampioen fleetracen 2014 en 2015!!!!