Meer informatie over het sponsoren van de grootste studentenzeilvereniging van Rotterdam en de leukste studentenzeilvereniging van Nederland? Klik hier.

SailSupply-logo2014_553x145

SailSupply.nl is ontstaan uit de passie voor (wedstrijd) zeilen. Het assortiment bestaat uit uitsluitend A-merk zeilkleding, bootonderdelen en alles wat de fanatieke zeiler nog meer nodig heeft. Met de sponsoring van RSZV hopen we bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse zeilsport.

 

Geblesseerd, wat nu?
Een blessure kan zeer vervelend zijn voor de sporter. Wanneer op een inadequate wijze wordt gehandeld, kan de blessure langdurig aanhouden. Gelukkig is RSZV vanaf heden “Official Partner” van Fysiotherapie Campus Woudestein.

Deze samenwerking biedt geblesseerde leden van RSZV de mogelijkheid om snel een afspraak te kunnen maken. Veelal kun je binnen 2 werkdagen bij hen terecht. Soms dezelfde dag nog! Een afspraak maken kan door te bellen, een mailtje te sturen of jezelf in te schrijven via hun website.

Sport uur.
Fysiotherapie Campus Woudestein heeft ook een sport uur. In dit sport uur kunnen jullie gebruik maken van een vrijblijvend adviesgesprek. Het betreft een kortdurend gesprek van max. 10 minuten waarin een oppervlakkige screening wordt gedaan alvorens wordt bepaald of fysiotherapie noodzakelijk is. Wanneer dit niet noodzakelijk is, zal andere relevante informatie aan de sporter verstrekt worden. Het sport uur vindt iedere maandag van 18:00 tot 19:00 plaats, gewoon op de praktijk. 

Om te voorkomen dat er 30 wachtenden voor je zijn, moet je wel even bellen voor een afspraak. Je wordt dan op de lijst gezet en krijgt te horen wanneer je ongeveer aan de beurt bent. Bellen kan de hele week en zelfs op de dag zelf nog! 

Advertentie_in_Zeilen(voorkeur)

Geld.nl-logo

RWG logo

Sailcenter-logo

ESlogo