Raad van Commissarissen

Namens de Raad van Commissarissen heb ik de eer en het genoegen u uit de doeken te doen wie wij zijn en wat wij eigenlijk doen.

Wat betreft het eerste zijn wij een gezelschap bestaande uit oud-bestuursleden die de vereniging een warm hart toedragen, en, veel belangrijker, nog steeds geen afscheid hebben kunnen nemen van het studentenleven. Sommigen van ons zijn lang en breed op jacht en onderweg naar een glansrijke carri猫re, anderen doen een poging om af te studeren en weer anderen lukt het aardig om dat afstuderen nog even uit te stellen.

En wat we doen? Eens in de zoveel tijd komen we bij elkaar om het functioneren van het bestuur onder de loep te nemen en vergaderen we samen met het bestuur over hun beleidsplannen en de beslissingen die daarbij genomen moeten worden. Daarnaast proberen we zo te navigeren dat ook op de langere termijn de juiste koers gevaren wordt.

Kortom, enigszins achteroverleunend en met een biertje in de hand kijken wij van een afstandje toe hoe de boot gezeild wordt, waarbij we af en toe het roer een klein zetje geven.

 

Lennert Zwanenburg

Sophia Maat

Anne ten Kate

Niels de Vries